Post by theiventschulmortxe on Mar 13, 2022 17:53:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cat Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cat Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan pénzt csal ▞▞▞
▞▞▞ Cat Simulator 2022 version ▞▞▞
Ez a játék csodálatos, de van benne néhány hiba, néha átsüppedek a padlón, néha pedig meghibásodok és nem tudok mozdulni
Cat Simulator Akční lqb
Van macskám
Ez egy nagyon nagyszerű alkalmazás, amikor egy teljes szórakoztató játékot szeretne! Csakúgy, mint a kutyaszimulátor (a boszorkány miatt vagyok itt), ez a játék is sok szintet kínál feloldásra. Őszintén szólva, ez egy nagyszerű játék általában. Ez is olyan, amit nem fogsz unni! Érezd jól magad!
SOKÁT vesz igénybe a betöltése. Különben élvezem a játékot.
Cat Simulator የእንቅስቃሴ kms
Szia! Imádom a játékodat. Van néhány frissítési javaslatom: -Csevegés többjátékos módban -Több térkép -Miután megkaptad az összes térképet, egy értesítés jelenik meg az újjászületésről, az újjászületés után pedig elveszíted az összes térképedet, és minden olyan lesz, mint a kezdet, kivéve a bemutatót, DE kapsz 5 vagy 10-szeres pénz az időben kihívás. Kérlek add hozzá ezt, én is és talán mindenki más is értékelni fogja, a remek játék mellett 10/10 Imádom, csak így tovább<3
Azt hiszem, úgy érzem, én <3 macska, hogy ez elképesztő, vicces, ahogy összetörsz dolgokat, hogy pontokat szerezz.
Tisztelt Hölgyem / Uram. Re: Frissítettem a játékot, és most nem működik. Volt egy frissítés, és frissítettem, de most az alkalmazás nem működik. Töröltem és újra letöltöttem az alkalmazást, de még mindig nem működik. A frissítést is töröltem, de még mindig nem működik. Már mindent kipróbáltam, de nem megy. Ez történt. Először frissítettem az alkalmazást. Ezután megnyitottam az alkalmazást, és semmi sem működött. Az írásban az volt, hogy inicializálás.😣 Meg tudnád javítani. Köszönöm.☺
Emily’s Dreams: Save the Hotel. Jigsaw puzzles Başsındırma nwg
Nagyon jó játék, de nem szeretem annyira a macskákat, hogy ne legyek durva. De remek időgyilkos!
Nagyon jó töltsétek le :-)
Tetszik, de túl rövid az idő benne, és nem tudok mindent befejezni, így mindig kevesebb pontot hozok, de ha több kisebbről van szó, akkor több pontot vagy csillagot hozok bocs.
Ez mi ez csak kirakós
Jó azért 4 csillag mert amikor ki mész a házból vagy be mész a házba tele vágja reklámokkal
Ennek a játéknak a betöltése nagyon sokáig tart!!! Korábban megvolt a játék, és sokkal jobb volt. KÉRJÜK EZT MEGJAVÍTANI!!!!!!
Nagyob cuki ès jópofa játèk
ROSSZ NE JÁTSSZÁK EZT A JÁTÉKOT NEM SZAKÍTOTT JÁTSZANI A PPL-VEL NINCS PÉNZEM A FRISSÍTÉSRE TÖLTSE EL A FRISSÍTÉSEKET, HOGY TÖBB JÁTÉKOS MÓDON JÁTSZOK😡😡😡😡😤😡😡😤
Életem legrosszabb játéka!!!!!!!
Bosszantó, mert már annyiszor betöltődött, de már vártam, hogy játszhassak a játékkal, olyan lassú a betöltése 😠😠😠
A játék szuper! Imádom a macskákat, és szeretem az irányítást! Bár elférne néhány hét a modulokon. Azt is gondolom, hogy amikor plusz pontokért csinálsz valamit (például leütöd a létrát vagy eszel valamit), akkor ne használd az időt. Szerintem 2 csillaggal a következő szintre kell jutnod, mivel olyan sokáig tartott, míg a hátsó udvarban 3-at szereztem, és azt hittem, hogy a játék meghibásodott, aztán rájöttem, hogy mind a 3 csillagra szükségem van. Egyébként nagyon jó játék, csak ajánlani tudom!
Lehet-e több ajtó a házban, és kérem, meg tudja változtatni azokat a dolgokat, amelyek más helyekre visznek, hogy megváltozzon a macska?
Tetszik, de ahogy egyre többet játszol kezd unalmas lenni. Bárcsak lennének benne szórakoztató frissítések.
nagyon tetszik. De azt szeretném kérni, hogy több legyen az ember és minden házba be lehessen menni. Előre is köszönöm.🐱🐱🐱🐈🐈
ez a játék nagyon szórakoztató, de ez! egy kicsit zavaros az én játékomon. Ha meg tudod javítani ezt a problémát, adj neki 10 000 csillagos értékelést XD, és add hozzá még több macskát, és készíts különböző játékokat, mint ez! ismét jó munkát és próbáld meg jobbá tenni a tabletemhez plz köszönöm!🐱🐱
5 órát vártam a betöltéssel, és ha nem töltöttem be, javítsa ki
Ummmm... úgy döntöttem, hogy újratelepítem, így csak egy csillagot fogok rakni, mert egy ideje nem játszottam vele, igen / szóval visszatértem a 30 percről, amikor megpróbáltam továbblépni, de folyamatosan azt mondja: "inicializálva", szóval eltávolítom újra és szerezzen valami mást azok számára is, akik több drágakövet szeretnének vásárolni, ne tegyék, én soha nem kaptam meg az enyémet. Egyébként a játék még mindig támogatott!?
A világ legrosszabb játéka. Csak az inicializálás megjelenítése. el sem indul. Ne töltsd le, csak a net és az mb pazarlása.
Kurva., oktatóanyag!!! Szív: -∞, Épült: 5 éve (2015) de NAGYON jó pihenni...
A kamera borzalmas. Szuper lassú, és nem látod, hová mész.
Nagyon tetszik!!!
ez a játék annyira szórakoztató, de olyan hibák vannak benne, de ne hagyd, hogy ez megállítson, hanem a róka a hiba!!
Cat Simulator Darbības spēles kags
EZ A JÁTÉK OLYAN HOSSZÁG BETÖLTŐDIK oké, annyira unatkoztam, és kitöröltem, mielőtt játszom 0ed. Bárcsak mondhatnám, hogy gyönyörű játék, nagyszerű grafika és vicces, de nem tudok mást mondani, hogy nagyon sokat kell várnod
jobb lenne, ha letölthetném ezt a játékot. folyamatosan próbáltam letölteni. megpróbáltam újraindítani a tabletemet. de még mindig nem tölt le! kérlek javítsd ki!
én nagyon tetszik ez a játék mindenkinek ajánlom
Cat Simulator Darbības spēles kags
Szeretem a jame-et, de volt egy hiba, és ez mindig újra és újra megtörtént
5 csillagos 5 csillagos 5 csillagos! Emlékszem, hogy évekkel ezelőtt játszottam vele először, és időnként tovább játszottam a diff eszközökön, ez egy kicsit unalmas, de minden játék igen, szóval BAH! Egyébként továbbra is szeretem a játékot, és úgy döntöttem, hogy még egyszer letöltöm <3
Ez egy nagyszerű játék. szép grafika. és szeretem az összes megvásárolható macskát.
Szeretem, csak az a rossz benne (nincs chatdoboz😭) nagyon szeretném, ha 5 csillag lenne, de nincs chatdoboz
Cat Simulator የእንቅስቃሴ kms
Nagyon jó csak mindig verenek
Néhány napos játék után az alkalmazás nem hajlandó futni. 5 csillagot adok, ha újra játszhatnak.
Menő
Ez a legjobb játék amivel talalkoztam
A játék nagyon jó, csak szerintem is beleférne még 1-2 pálya és a grafika is lehetne jobb
ISTENEM!!! Utálom EZT A JÁTÉKOT!😡👎👎 ANNYIRA IRREÁLIS ÉS NEM TEHET CSINÁLNI HÁZBAN! Nem is tudom, mit mondanak az emberek!
Ez egy szórakoztató játék, amelyet barátaival játszhat, és tetszett, hogy a játék során megkeresett pénzből különféle kiegészítőket és macskafajtákat vásárolhat
Szeretem ezt a játékot + kaptam egy kalapot. De probléma volt velük. Hadd mondjam el a problémát. A probléma az, hogy a táblagépem képernyője 2 részre szakadt. Ez aggodalomra ad okot. Ezért felragasztottam az újraindítást, és működött. Hát lehet, hogy tévedek, mert semmi nem történt, amikor 4 éves koromban játszottam. Szóval ne higgye el, ha tévedek. Amikor a táblagépem képernyője 2 részre szakad, az lehet az én hibám. véletlenül rögzítettek valamit
Jó játék csak holnap nem léptek be de attól még jó játékot mert nem a te hibád aki a készítőjét hanem a gép hibája van egy lehet hogy még kissé tiedet
Miért nem lehet beindítani ezt a játékot
Nagyon jó és cuki.IMÁDOM!Multiplayerbe is jó.Egyetértek vannak csalók bunkok hackerek.Aki azt mondja hogy szar az hülye.Game név:funny kittens.És szerintem is lehetne több pálya.
Ez a leg jobb játék a világon😃