Post by theiventschulmortxe on Mar 13, 2022 18:05:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Subway Surfers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Subway Surfers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu altın artırma ▞▞▞
▞▞▞ Subway Surfers 2022 version ▞▞▞
Bu oyundan nefret ediyorum🤬🤬🤬🤬 2021'de sınırlı bir Cadılar Bayramı görünümüne sahip oldum ve robotta birçok karakteri canlandırdım ama tekrar oynamak istediğimde tüm ilerlememi sıfırladı lütfen bunu düzeltin
Oyun çok sıkıcı ayrıntılı bir poster gibi görünüyor çarpıya basınca tekrar tekrar geliyor random kfjdkrkfjfjfk.Paramı aldı geri şey gelmedi
Çok güzeller ÖNE çıkması Için Rastlantı HSGDGDGBFRC2E7GEW87G8G7Y2E87YG2RY7G2CR7YR2C68T2T67RC27R2Y77E27YRC7YRU7ECY7 IEIUE327D27GECDUYFYURDY7GDY7GEC7YR7IGRGRGFGYRCHBDCBGUUFFUI87FUYF77FGUFGYGGUHUETHRJEJFIEHFGIF7UOFUFIIF87GRG89YR89UF89YR98YRY89Y3398YR98UR9IHF9UGRIUGVUIYBVUOBHVUOBHVOHBBJROIHBROHIBEIOHBROIHRHO HHHUYTUOYGFOOHIRHOROHI4UOHGHUORUYGRUOFUUCDGDCGUHDCGUOBOUDUOG7FUOGYFGOIGOIRIUGRIUGYUROYIDOYIFIYOIYYFYIRIYGIOFIOFOIIOGREIOGRIGFOIGFIOUGRIOGRIHDIGROGFIUGFIOGGOITOU8R7FG6CYGC7G7RUDHDUHRUHDUHDUHUHDRUHBU
Oyun can sıkıcı, anahtarlar veya reklamlarla koşmaya devam edemiyorum ve çoğu zaman çok fazla ilerlemeyi bırakıp kaybetmek zorunda değilim, şimdi oyunum 1,5 milyon koşumu saymamaya karar verdi ve yapmadı' hiçbir ödülümü verme. Lanet oyununu düzelt! Bunu buradaki herkesten daha uzun süredir yapıyorsun.
Bu oyunun yarışını öğretmeye başlıyorum: bir çocuk varmış. Trenleri düşüş boyuyormuş. Çocuk bir gün güvenliğe yakalanmış kaçarken tren çarpmış. Aileside bu. bir oyununu oynamak istediğiniş Hikaye bu kadar. Rastgele: 9cyıc6tf6yghı8heugpub8ıh68r5yg8ugg6ugufıgc cıgcyı cy7f7yf7yfougpuvpugvu77yg8ugugg86g8ug8ug85g66gg869ıg96t6t86g68vuouohhjjjhıovoyvuo86gu878g88ugu8hhıphyğyıüytu8fgu8gu8g8ut68gg553y7dyfxyof7yg7yfy7fy7g8ug8ugu88ugg8ug88ugugu8fjovougpugı9gu8y96ggu8g8u8u68ggıpgpug
Gece 3 te gelip çay içiyolar xmdkfmnfnd
Güzel oyun ama reklamlarda sorun var😊😊😊😊😊
Eski müziği geri istiyorum, rock türünde çalmak hiç eğlenceli değil. Lütfen. Tüm topluluk size teşekkür edecek
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık oyuna bayıldım mükemmel bir oyun yapanın ellerine sağlık ben ce buna bir yıldı z verenlere kesinlikle buna beş yeterli buna buna 10000000 yıldız bile o kadar çok güzel oyun lütfen bana cevap yazabileceksiniz
Bir koşuyu bitirdiğimde kilometre taşı ödüllerini alamam. Bu konu yeni olmasına rağmen oyunu seviyorum.Puanımı hala puan tablosunda görüyorum, ödülleri alamıyorum
Doubler yalnızca istediği zaman çalışır, her zaman bağlantının koptuğunu söyleyerek her şeyi ikiye katlayabilir
Bu harika! Bu oyun kadar eğlenceli oyun bulmak zor bu nasıldır anlatamam!! Bazen bundan sıkılabilirsiniz ama kısa süre sonra metro sörfü havasında geri dönersiniz.
Trene dokunmadım bile ve polis geldi. Ne kadar can sıkıcı. Ama genel olarak iyi bir oyun!
Bu oyun güzel ama çok iyi olduğunuzda geçmişinizi kaybediyor ve baştan başlıyor, bu da sıkıcı. Şimdi silmek gibi hissediyorum
Uygulamadan çıktım, oyunu tekrar açtım, ilerlemem hiçbir yerde bulunamadı. Yani yine de mutlu değil
Subay surf oyunu çok şiddetlik oynuyorum ama yemek alışverişlerini reklamlarını çok zor oluyor
Subway Surfers อาร์เคด pkgd
Bu oyun en iyisi, tek sorun bir eklenti izlediğinizde her şey baştan başlıyor ama en iyisi siz çok sayıda insan toplayabilirsiniz ve ayrıca yapabileceğiniz birçok etkinlik bu eğlenceli oluyor bu yüzden bunu indirmenizi tavsiye ederim oyun😊😊👍👩🎮🎮🎮💕
KUSUR!!!!Kelimenin tam anlamıyla her zaman hata veriyor ve olay piramitlerini ya da yüksek puan alamıyorum ve bu çok sinir bozucu çünkü bu oyun sürekli hata veriyorsa hiçbir şey yapamam!!!
Oyun çok güzel zaten küçüklüğümden berim bir oyun. Her zaman kısa. Yani hiç bir kötü yanı yok. rastgele Için Üstte durması (jskfjfjmxlxlshskdkrnjfplwkwbskdğdkejebjdpfğwşwnsbhdhcjfkjrjdofğfkfntjfplejdhdjfnsismsnshjckcşfkdnbsjdldşfmgjvkjvlsmdjfjlslwnsjdjfkfğskndjfjgodpkwndhfjfpüwwlmdbtynybbykfkcnvnvöxşxkdnsnflhğlgndnsnsjkk fmfmlfşvlfjfnendk & * # & $ && $ krlfjfkkdkdkddkdkdkddlkdjfkfkfkgklfpeldjflğfldjdoeğlrjrnrkfpflrmrktlpflmfkflğekenrkfknfğwüpjrjrjtıktkfmfmfndö fmövmvmvnkgmdlğ)
Metro sörflerinde berim bir berim bir 1-2dır 1milyon puan üzerinde burada eğitim 1 puandan bitmiş parçanda reklam eğitimiz demi ben izliyorum bu puanim 900 bin falan ölmem reklamı metro sörfleri hakkında diyor 900 bin puan gözden geçirme sorunu bu konuda arada oyun güzel)
Metro operatörlerine bastığımda neden açamıyorum sadece metro sörfçüleri diyor 10-15 dakika bekledim ve açmadım sadece söyle (metro sörfçüleri cevap vermiyor) lütfen düzeltin oyununuza 5 yıldız vereceğim (sadece düzelt)
Harika bir oyun ama beni yanlış anlamayın lütfen 🙏 daha az reklam olmasını sağlayın o kadar ve lütfen daha fazla dış görünüm ekleyin bunun dışında harika bir oyun. Ps dışarıdaki insanlar bu oyunu deneyin!
Çok güzel bir oyun yüklemenizi tavsiye ederim.Oyun çok güzel bir yıldız kırmamın kolay olması için çok iyi bir karakter ve kaykay küçük düşürülse daha iyi olur bide görevler biraz zorılsa daha çok iyi olur yinede herkese tavsiye ederim
ikinci seferin ihtibaren kısa sürede sona erecek 1 yıldız kırma asıl amacı bu arkadaşlarla bu yüzden oyunu oynamak isteyenler çok oluyor
Çok güzel olmuş şerif meali şöyledir Bizim eve gelenci adam gibi yedi yar beni tanldlml bu arada bir de başlamaz bu görüşmedadım da konuş dedi ki Allah olun size özelden ne kadar çok şey gördüğü ki Allah emanet ihgghhhtfhyrge
Family Mysteries 3: Criminal Mindset Eventyr len
Çok güzel bir oyun Oyun ilk çıktığından beri oynuyorum ama şu anda her oynadığımda donuyor sorunu çözebilir misiniz
Şimdiye kadar herhangi bir sorunum yok, sorunsuz çalışıyor, bu yüzden harika bir oyun ama birçok reklam için
Oyunum çalışmıyor 1 haftadan itibaren takılıyor
Artık oyuna giremiyorum. Yüklerken bir saniye donuyor ve sonra beni boşuna dışarı atıyor.. Bu oyuna para harcadım ama oyunu oynayamazsam alışverişlerin tadını bile çıkaramıyorum. Bu sorun çözülebilirse. İncelememi 5 yıldıza geri koyacağım. Umarım bu yardımcı olacak bir bilgidir. Teşekkür ederim!
En iyi oyun ama bir süre sonra çok gecikmeli oluyor, saniyedeki kare sayısı sebepsiz yere büyük ölçüde düşüyor.
Ben bu oyunumdan beri buarda herkezle bu oyunu oynuyorum tavsiyelerim çok bide ben Zeynep bu annemin yani ben Zeynep neyse bide çok güzel yapmışsınız tebrik ediyorum aferin ben bu oyunu bayılıyorum bide kötü yorumu yapanlara çok kızacağımı bu oyunu oynamayı sevmeyi yorumlayacaklarını çok kızıyorum yükleyenler aslında oyun çooooooooooooooo güzel yeni güncemlemeyle daha güzel olmuş🤗😉
Subway Surfers Arkade gqq
Bu oyunu yıllardır oynuyorum ve bayılıyorum ama dün yeniden indirdim ve ÇOK 👏MANY👏ADS👏 Reklamların neden var olduğunu anlıyorum ve destekliyorum ama kaldıramıyorum.
Subway Surfer iyi bir oyundur. Eğlenceli... çoğu zaman. Bazen, reklam izle düğmesini tıkladıktan sonra öldükten sonra oyun yumuşak bir şekilde çökecektir. O zamanları bağlayacak gibi görünmüyor. Daha sonra hiçbir şey yapamadığınız için oyundan çıktığınızda kullandığınız tahtaların hiçbiri iade edilmez ve günlük ödüllere doğru ilerlemek anlamsızdır. Bunun dışında ve güçlendirmelerle ilgili birkaç görsel hata dışında, oldukça güzel bir oyun.
Subway Surfers Árkádjátékok tsqv
36 tane aracım 1 oyunda benim gündemde olana ramen bi hafta sıfırım oldu bi tek benim bu kötü kullanana eşyalarımın içinde.
Bu oyun vücudunuzu rahatlatmanıza yardımcı oluyor denemelisiniz gerçekten çok güzel 👍😻🎮
2.28.1 sürümünün en son uygulamasında internet bağlantısı mevcut değil. Lütfen düzeltin.
Çok beğendim ama beş yıldızı haketmez. Çünkü reklam çok geliyo ve oyunu korumak kötü .
Benim yorumum mu silindi? 3 yıldız verdim ama 1 yıldız verdiniz ve yorumum yok mu? Pardon da ne bu yani? 5 yıldız vermek zorunda mıyım? Saçmalığa bak ya. Al lan sana 1 yıldız. Diğer kullanıcılara yorumlarına onlara da aynı demişsiniz. Sizde 3 yıldızı 1 yıldız ya da 4 yıldızı 1 yıldız görme körlüğü mü var?
Oyun çok iyi ama telefonumda oyun çıkmıyor. tablette oynamak zorunda kalıyorum. geri bildirim olarak atarsanız sevinirim.
Yarışma sınavında çok hayallüydü oyun var birincisi oyun beni attı oyunu polisin dur demesi Türkçe ama ingilizce onun dışında çok güzel👍😀
İlk önce merhabalar,şimdi oyundan bahsedeyim.Oyun bence çok güzel hatala var mı bilmiyorum.Ama ben hiç hata hakkında.Yani oyun çok iyi yük.İyi günler.Rastgele: jejshejjwuziejwjow9fhdjjsuvneji37whfj3928urmfowiwjdjor8euejrow9wueuksoe9w9w8sjkep2028wujetoiwkkwkeowiwuejkeo37ehwmwloe92iwk4ko3928wjrk3kpw9wiej3k2p9w8k2l2p3i4jmeoe9wek3o2ii3kwk3ijk3owiek3oiwjsmleowjkwk4ow8wjjekskwlow8wijw2lp2owoiwekk3l2jdj4ueikskwkk
Oyun müthiş çok Reklamlı da değil tek kelimeyle harika 5 yıldızı çok hak ediyo 999999999 tane yıldız olsaydı puanlardım çok iyi Mükemmel müthiş bi oyun Indirin tavsiye ederim Okuduğunuz için teşekkürler (rasgele) gdidhdifufhrjdjdisnshdncjhfufhifjhdudjddjfbuxnddhdfujfgeyueismbdgxufhgdysjsodbudjkzixjzuiwkwqkkqksidbshbjxknfjjsjdjdkndndndiajjskskksbdsjjsjssjisjsiddbwuwidhfjkdudfhhffijdjdjdhfhbfgsjbsusndiksjkaowlwolaoaisjshdjdbcjbcudjjdudbhduudhuddhhdudhdhdjfudbdghjd
Güzel ama eski bölümleri daha iyi ⭐⭐⭐
Oyun gerçekten çok güzel haber bir sorunu yok internetsiz olması ayrı bi güzel. Bencelı ama oyun da çoğu karakter para bu sorun bundan puan kırmam bence harika üstü bir oyun için kafa dağıtmak için harika bir oyun bu kadar bays
Beş para etmez bir oyunu kandırın anca
Güzel bir oyun, eğlenceli ve sıkıldıysanız mükemmel 🥰
Oyun çok güzel tavsiye ediyorum Ben'in Çünkü 2016 dan beri oynuyorum dayımın telefonunda Vardı bende orda oynadım yıl 2016 YDI çok sevdim ettik hala oynuyorum / Bir çıkması Için rastgele ödpxöpaözpxpancjnshdöğşöşçk öcpsmxşsöxğsöcpsöfpcğmspxmspxöspmxpdnsğskqpğödpxöpaözpxpancjnshdöğşöşçk öcpsmxşsöxğsöcpsöfpcğmspxmspxöspmxpdnsğskqpğödpxöpaözpxpancjnshdöğşöşçk öcpsmxşsöxğsöcpsöfpcğmspxmspxöspmxpdnsğskqpğödpxöpaözpxpancjnshdöğşöşçk öcpsmxşsöxğsöcpsöfpcğmspxmspxöspmxpdnsğskqpğödpxöpaözpxpancjnshdöğşöşçk öcpsmx